De School voor Moeders

De online community die jou helpt om vanuit rust en vertrouwen optimaal van het moederschap en je leven te genieten, samen met gelijkgestemde moeders.  Nu inclusief persoonlijke coachcalls! Wil jij de lat lager leggen voor jezelf, meer tijd voor jezelf en meer energie zodat jij die vrolijke relaxte moeder kan zijn?

Wil jij als eerste weten wanneer de deuren van de school weer opengaan? Stuur een mail naar eva@deschoolvoormoeders.nl

Lukt het je niet om structureel meer tijd voor jezelf te nemen als moeder?

🌟 Voel jij je vaak schuldig als je werkt of iets voor jezelf doet?

🌟 Mis je soms je leven van voor je moederschap?

🌟 Wil jij de wereld mooier achterlaten voor je kind en een voorbeeld zijn in je hart volgen en luisteren naar je intuïtie?

🌟 Wil jij je mentaal, fysiek en emotioneel sterk voelen?

🌟 Wil jij meer tijd voor jezelf maken?

🌟 Ben jij er klaar voor om jezelf écht meer prioriteit te gaan geven?

🌟 Mis je nu inspiratie en handvatten over hoe je dat op een liefdevolle manier doet?

Veel moeders zitten met deze struggles en gevoelens: je bent niet alleen. En ik ben er om je te helpen!

De deuren van de school zijn nu dicht. Stuur een mail naar eva@deschoolvoormoeders.nl bij interesse.

 

"Taking care of yourself is how you take your power back."

Door bewust te kiezen waar jij je tijd en aandacht aan besteedt en door jezelf meer prioriteit te geven leef en geniet je van het leven en voel je je minder geleefd. 

Droom jij ook van een leven met meer rust, positiviteit en tijd voor jezelf? In De School voor Moeders ontdek jij welke liefdevolle stappen je hiervoor kunt zetten en hoe jij je een krachtige mindset creëert die je helpt in plaats van belemmert. Nu is het genoeg, elke moeder verdient dit, ook jij!

In de School voor Moeders ontdek jij*:

 • hoe jij je energie kunt managen in de drukte van het moederschap
 • hoe je zorgt voor een balans tussen gezond leven en genieten van het leven
 • hoe je een relaxte gezellige mama kunt zijn en je je niet gek laat maken door alles wat ‘moet’
 • hoe jij altijd momenten voor jezelf kunt maken 
 • hoe je een stabiele interne basis voor jezelf creëert zodat je minder beïnvloed wordt door de gebeurtenissen in je leven. Jij vindt voortaan de rust en vrede in jezelf in plaats van te overeten, tijd te verspillen met scrollen over social media of bevestiging van buitenaf nodig te hebben om je goed te voelen.
 • en nog veel meer…
* jouw groeiproces hangt af van waar je nu staat en hoe lang je lid blijft van ‘de school’

Ik ben Eva, moeder van 2 jonge kinderen, getrouwd, werknemer, ondernemer, natuurjunkie, gek op yoga, katten, reigers en meditatie.  Als je mij kent of volgt op social media weet je dat je me ziet zoals ik werkelijk ben. Soms met make-up, soms zonder make-up met gemakkelijke kleding aan. In mijn huis wordt geleefd, het is geen gestijlde opgeruimde plek, hoewel ik daar soms best naar verlang. Over hoe ik me voel in het moederschap vertel ik eerlijk. Ik ben geen perfecte moeder, maar wel een gelukkige moeder! Dat was in de beginjaren als moeder wel anders…


De eerste jaren van het moederschap heb ik net als (de meeste moeders?) geworsteld met het vinden van een balans tussen ‘alle ballen in de lucht houden’. Ik droomde ervan om een lieve, kalme, geordende moeder te zijn, maar voelde me vaak humeurig en geleefd.


Mijn gezondheid kreeg het zwaar te verduren.  Dit opende mijn ogen en ik besloot om het roer om te gooien en mezelf vanaf toen op nummer 1 te zetten. Het was een hele reis waarin ik veel geleerd heb met behulp van diverse trainers en coaches. Maar vooral door andere keuzes te maken, bewuste liefdevolle keuzes voor mij. Ik was klaar met het geleefd worden.


Tijdens mijn persoonlijke groei en herstel van mijn gezondheid heb ik vaak mijn neus gestoten en veel lessen geleerd. Het verbaast mij dat er niet een soort school voor moeders is en vandaar dat ik nu zelf De School voor Moeders heb opgericht! Zodat jij leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen als moeder, waar je herkenning en steun krijgt en waar jij ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in het moederschap!

Vragen? Stuur een mail naar eva@deschoolvoormoeders.nl

"Remember to take care of yourself first.
You can't pour from an empty cup."

.

Lessen

Met deze videolessen of masterclasses door mij en door gastdocenten leer jij van alles over het creëren van meer rust, positiviteit en balans in je leven als moeder.

Frequentie: 1 x per maand staat er een videoles (of masterclass) voor je klaar

Thema’s zoals:

 • Masterclass ‘Jezelf op nummer 1 zetten, hoe dan?’
 • Gastles Soulprinted over ‘De power van yoga nidra voor moeders’
 • Masterclass ‘Krachtige intenties zetten voor het nieuwe jaar’
 • Gastles 2Sync over ‘Systemisch werk en opvoedopstellingen’
 • Goed voor jezelf zorgen als moeder, hoe dan?!
 •  …….

.

Meditatie

Mediteren kan overal en altijd. Het is een superhandige techniek om je kalmer te voelen en om te pauzeren. En je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren.  Deze meditaties zijn voor elke moeder toepasbaar en variëren van enkele minuten tot een kwartier! Ik ben ‘down to earth’ maar ook spiritueel, iets wat je terug hoort in mijn meditaties.

Frequentie: elke maand deel ik een nieuwe meditatie 

Meditaties zoals:

 • Zelfliefde
 • Dankbaarheid
 • Zelfheling
 • Ochtendmeditatie
 • …..

.

Connectie 

Je kunt je in De School voor Moeders omringen en connecten met gelijkgestemden. Dus jij hoeft je niet meer alleen te voelen in de uitdagingen van het moederschap! Daarnaast zijn er Q & A’s waarin ik live jouw vragen behandel die te maken hebben met het moederschap in combinatie met jouw eigen leven en groei.

Frequentie: elke maand is er een live Q & A en komt er een opname dus je kunt het later terugkijken.

Onderwerpen van de Q & A’s zoals:

 • Hoe ga je om met reacties en meningen van anderen?
 • Creëer jouw eigen inspirerende ochtendritueel
 • Je goed voelen als het leven even pittig is
 • Zelfleiderschap; hoe pak je verantwoording voor jouw leven als moeder?
 • …..

Hoe het werkt

Zodra je je aanmeldt voor De School voor Moeders krijg je vanaf de eerste van de nieuwe maand (maart) toegang tot je online leeromgeving waar je elke maand een video (masterclass of gastles), de opname van de Q&A en een meditatie ontvangt. Ook krijg je toegang tot video’s en meditaties die in voorgaande maanden zijn opgenomen. Dus als je nu lid wordt heb je toegang tot 4 extra maanden met inspiratie en tips!

Daarnaast neem ik snel contact met je op om de eerste persoonlijke coachcall met je in te plannen! Yes, ik heb er zin in om jou te helpen (weer) lekker in je vel te zitten als topmoeder en prachtige vrouw die je al bent. Soms heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig om je ook echt weer zo te voelen tijdens de rollercoaster van het moederschap.

*

Er ontstaat in de loop der tijd steeds meer lesmateriaal om te bekijken, te lezen of te beluisteren! En dat allemaal in je eigen tempo, 24/7 voor jou beschikbaar.

*

Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je kunt connecten met andere moeders, de live Q & A’s kunt volgen en mee kunt doen aan de verschillende leuke posts zoals Metime Monday, Fun Friday etc. Het is al een gezellige groep moeders, met elk hun eigen verhaal waarom ze meedoen aan de School voor Moeders. Je bent van harte welkom!

*

Jij krijgt dus:

 • 3 maanden lidmaatschap inclusief masterclasses, Q & A’s, meditaties bonusvideo’s, etc.
 • 2 persoonlijke coachcalls
 • toegang tot de besloten community met gelijkgestemde moeders
 • BONUS: 4 maanden extra toegang tot alle eerdere inspiratie, lessen en tools uit oktober, november 2019, januari en februari 2020.

*

Bij de planning van de video’s en berichten heb ik rekening gehouden met het doseren van alle inspiratie. Ik weet namelijk dat je als moeder 1 keer met je ogen knippert en er bijna alweer een dag voorbij is, dus we doen het rustig aan. Ik zal je niet overladen met video’s, opdrachten etc. Je kunt er vanuit gaan dat er 3 x per maand iets wordt gedeeld in de online leeromgeving en 2 keer per week een bericht wordt gedeeld in de Facebookgroep. Op die manier kun jij in alle rust eruit halen wat er in zit.

*

Alles kun je terugzien of opzoeken op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt! Mooier kunnen we het niet maken 🙂 Vast wel, want net als met je huis, maak ik De School voor Moeders ook steeds een beetje mooier, gezelliger of nog fijner. Dit is slechts het begin, daar ben ik van overtuigd. Het lijkt me super als jij met mij ‘meegroeit’!

 

Hoofdthema's

Rust

Hoe drukker je het hebt, des te meer rust jij nodig hebt.


En dat is nu juist 1 van de lastigste dingen om te realiseren als moeder want vaak sta je 24/7 klaar voor je kind. Het gevaar bestaat dat je uitgeput raakt op den duur.

Hier ontdek je hoe jij dagelijks rustmomenten kunt nemen, zelfs of juist als je het druk hebt. En hoe jouw rust juist ten gunste komt van het hele gezin. Win-win..

Herkenning

Je kunt er vast een boek over schrijven over de gebeurtenissen als moeder.

Hilarische, maar soms ook lastige momenten. Momenten dat jij het gevoel hebt er alleen voor te staan of dat anderen je niet begrijpen.

In deze groep vind je gelijkgestemde moeders en kun je jouw vragen kwijt. De groep is er om elkaar te steunen en te inspireren!

Positiviteit

In deze online community ontdek je hoe jij positiever in het leven kan staan.

Hoe jij meer grip ervaart op je leven. Zo zie jij de mooie en magische momenten zelfs op moeilijke dagen.

Je leert te denken in kansen en mogelijkheden en hoe jij jouw positive vibes stimuleert.

Zelfliefde en dankbaarheid zijn hierin belangrijke tools die je (nog verder) gaat ontwikkelen.

Groei

Jij hoeft jezelf niet langer op de laatste plaats te zetten. Je kunt je blijven ontwikkelen als moeder! Ja ook jij!

In deze school ontdek je hoe jij weer dichter bij jezelf komt en welke zaken in jouw leven meer aandacht verdienen.

Ben jij er klaar voor om ook een eigen leven naast je rol als moeder te hebben? Pak die verantwoording voor jouw leven en leer in deze online community hoe jij dit liefdevol realiseert.

Marieke Veneman doet sinds oktober mee aan De School voor Moeders, lees hier haar ervaring:

Na het bekijken van de eerste video werd voor mij ook het eerste stapje gezet. Een stap in een nieuwe richting!
In deze richting zoek ik meer rust, bewustwording, doseren en acceptatie. De School voor Moeders heeft mij tot nu toe laten zien, dat ik niet de enige ben die met bovenstaande behoeftes worstelt. Het heeft mij laten zien dat het goed is als je deze worstelingen deelt en hoe ‘de school’ je hierbij kan helpen. Èn dat het goed is om dit op je eigen tempo te veranderen en op een eigen manier vorm mag geven.
 

De School voor Moeders zou ik zeker aanbevelen! Omdat je op een laagdrempelige maar mooie manier een verschil kan maken voor jezelf en dus ook je gezin.
 

Dit is wat Gerdi Broers- Haisma van De School voor Moeders vindt:

De invloed van ‘de school’ tot nu toe is, dat ik bewust kies liever voor mijzelf te zijn en dat ik blij ben met iedere kleine stap die ik zet. Ook vraag ik nu meer hulp als ik dat nodig vind. Het grote effect dat ik merk, in combinatie met andere dingen die ik heb opgepakt, is een groei in tevredenheid, vertrouwen en geluk ongeacht mijn bui. 

Ik zou De School voor Moeders zeker aanbevelen, want ik dacht dat ik met zelfstudie al best ver kwam, maar ik heb toch echt alweer 1 à 2 nieuwe inzichten per week opgedaan door ‘de school’ die helpend zijn voor mij.

 

Dit is wat Diana als lid van De School voor Moeders vindt:

De School voor Moeders is een plek waar je je ervaringen als mama kan delen, zonder oordeel. Maar met de kijk van andere mama’s en natuurlijk Eva. Zij heeft een heel fijne mindful kijk op het moederschap en weet met haar raad en ervaring altijd te helpen. Een fijne plek voor mama’s dus die School voor Moeders!

Wat moeders over mij en mijn begeleiding zeggen.

🌟 Doen. Geef jezelf dit liefdevol cadeau! – Cynthia

🌟 Heel mooi waar jij voor staat. Denk dat veel moeders er baat bij hebben! – Naomi

🌟 Ik sta eindelijk stil bij mezelf. – Jolanda

🌟 Jij bent één van mijn grootste inspiratiebronnen op het gebied van selfcare. – Nele de Rijck

🌟 Mijn ervaring met Eva is zeer prettig. Warme, empatische persoonlijkheid met een luisterend oor. – Sharon

🌟 Waardevolle tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Wat mij betreft een aanrader! – Patricia

🌟 Doen! Gun het jezelf. Dit verdient iedere moeder. – Denise

Veelgestelde vragen

Wat kost lidmaatschap bij De School voor Moeders? 

Voor 247,- meld jij je aan voor het lidmaatschap voor 3 maanden inclusief 1 op 1 coaching (2 calls).  Hierna stopt je abonnement automatisch. Verlengen mag natuurlijk ook, jij bepaalt! Je investeert dan 19,95 per maand in jezelf en kunt maandelijks opzeggen. 

(Earlybirdprijs van 227,-geldt tot en met 28 februari 2020)
 
Wat krijg ik ervoor?
 • 3 maanden lidmaatschap inclusief masterclasses, Q & A’s, meditaties, bonusvideo’s, etc.
 • 2 persoonlijke coachcalls
 • toegang tot de besloten community met gelijkgestemde moeders
 • EXTRA: toegang tot alle eerdere inspiratie en tools uit oktober, november 2019, januari en februari 2020.

Hoe lang duurt het lidmaatschap?
Zodra jij je aanmeldt krijg je vanaf de 1e van de nieuwe maand toegang voor 3 maanden tot De School voor Moeders (online leeromgeving en besloten Facebookgroep).

Na deze periode kun je verlengen. Jij bepaalt dus zelf hoe lang je hierna wilt blijven. Dit is afhankelijk van je eigen groeiproces en de hoeveelheid steun en connectie die jij met andere moeders wilt ervaren.

Hoeveel tijd ben ik per maand kwijt aan De School voor Moeders?
Gemiddeld genomen tussen de 2 à 3 uur per maand. Dit hangt ook af van hoe actief je bent in de besloten Facebookgroep en hoe vaak jij de meditaties herhaalt.

Ik heb er bewust voor gekozen om je niet te overweldigen met informatie en lessen zodat jij er zo veel mogelijk uit kunt halen vanuit rust. Aan het begin- en eind van het 3 maandenlidmaatschap heb je ook een persoonlijke coachcall met mij.

Kan ik elke maand opzeggen?
Het 3 maanden-lidmaatschap inclusief persoonlijke coaching stopt automatisch. Kies je daarna voor verlenging, dan kun jij eenvoudig maandelijks opzeggen voor de 25e van de maand door een mail te sturen naar eva@deschoolvoormoeders.nl. 

Zo makkelijk? Yep, omdat jij als beste weet hoe lang je De School voor Moeders kunt gebruiken.  De ene moeder blijft 3 maanden, de ander 6 of 12 maanden, whatever feels good for you! 

Hoeveel moeders zijn er lid?
De School voor Moeders is in oktober 2019 gestart en is dus nog groeiende. Dat betekent dat het eerst nog een klein aantal moeders zullen zijn, maar naarmate de school langer bestaat neemt het aantal toe tot hoever het concept nog werkt.

Worden er ook live events georganiseerd of is alles online?
Er wordt gemiddeld 2 x per jaar een live workshop georganiseerd om meer tijd voor jezelf te maken als moeder. Als lid van De School voor Moeders krijg jij korting op het toegangskaartje.

Houd ik na het opzeggen van De School voor Moeders nog toegang tot de online leeromgeving en
besloten Facebookgroep?
Nee, na opzegging van je lidmaatschap heb je geen toegang meer tot De School voor Moeders (online leeromgeving en besloten Facebookgroep

Stuur een mail naar eva@deschoolvoormoeders.nl bij interesse of vragen

Alle rechten voorbehouden.  2019/2020| Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Contact: eva@deschoolvoormoeders.nl

Scroll naar top