Hoi, leuk dat je op mijn website kijkt! Ik ben Eva, moeder van 2 jonge kinderen, getrouwd, werknemer, ondernemer, natuurjunkie, gek op yoga, katten, reigers en meditatie.  Als je mij kent of volgt op social media weet je dat je me ziet zoals ik werkelijk ben. Soms met make-up, soms zonder make-up met gemakkelijke kleding aan. In mijn huis wordt geleefd, het is geen gestijlde opgeruimde plek, hoewel ik daar soms best naar verlang. Over hoe ik me voel in het moederschap vertel ik eerlijk. Ik ben geen perfecte moeder, maar wel een gelukkige moeder! Dat was in de beginjaren als moeder wel anders…


De eerste jaren van het moederschap heb ik net als (de meeste moeders?) geworsteld met het vinden van een balans tussen ‘alle ballen in de lucht houden’. Ik droomde ervan om een lieve, kalme, geordende moeder te zijn, maar voelde me vaak humeurig en geleefd.


Mijn gezondheid kreeg het zwaar te verduren.  Dit opende mijn ogen en ik besloot om het roer om te gooien en mezelf vanaf toen op nummer 1 te zetten. Het was een hele reis waarin ik veel geleerd heb met behulp van diverse trainers en coaches. Maar vooral door andere keuzes te maken, bewuste liefdevolle keuzes voor mij. Ik was klaar met het geleefd worden.


Tijdens mijn persoonlijke groei en herstel van mijn gezondheid heb ik vaak mijn neus gestoten en veel lessen geleerd. Het verbaast mij dat er niet een soort school voor moeders is en vandaar dat ik nu zelf De School voor Moeders heb opgericht! Zodat jij leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen als moeder, waar je herkenning en steun krijgt en waar je leert hoe je jezelf kunt blijven in het moederschap!

Je vindt op deze website inspiratie en tips in de vorm van een podcast en blog, daarnaast kun je een kennismakingsgesprek aanvragen én als jij er écht klaar voor bent om weer in je kracht te gaan staan, neem dan deel aan mijn workshops of coaching, ik help je graag verder om de beste versie van jezelf te zijn. Dat verdien je, ja ook jij!

Liefs,

Eva

"Remember to take care of yourself first.
You can't pour from an empty cup."

ontspannen moeder

Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Contact: eva@deschoolvoormoeders.nl

Scroll naar top