Hieronder lees je wat anderen van de diensten van De School voor Moeders en van mijn begeleiding vinden.

Marieke Veneman doet sinds oktober mee aan De School voor Moeders, lees hier haar ervaring:

Na het bekijken van de eerste video werd voor mij ook het eerste stapje gezet. Een stap in een nieuwe richting!
In deze richting zoek ik meer rust, bewustwording, doseren en acceptatie. De School voor Moeders heeft mij tot nu toe laten zien, dat ik niet de enige ben die met bovenstaande behoeftes worstelt. Het heeft mij laten zien dat het goed is als je deze worstelingen deelt en hoe ‘de school’ je hierbij kan helpen. Èn dat het goed is om dit op je eigen tempo te veranderen en op een eigen manier vorm mag geven.
 

De School voor Moeders zou ik zeker aanbevelen! Omdat je op een laagdrempelige maar mooie manier een verschil kan maken voor jezelf en dus ook je gezin.
 

Dit is wat Gerdi Broers- Haisma van De School voor Moeders vindt:

De invloed van ‘de school’ tot nu toe is, dat ik bewust kies liever voor mijzelf te zijn en dat ik blij ben met iedere kleine stap die ik zet. Ook vraag ik nu meer hulp als ik dat nodig vind. Het grote effect dat ik merk, in combinatie met andere dingen die ik heb opgepakt, is een groei in tevredenheid, vertrouwen en geluk ongeacht mijn bui. 

Ik zou De School voor Moeders zeker aanbevelen, want ik dacht dat ik met zelfstudie al best ver kwam, maar ik heb toch echt alweer 1 à 2 nieuwe inzichten per week opgedaan door ‘de school’ die helpend zijn voor mij.

 

Dit is Diana haar ervaring met De School voor Moeders:

De School voor Moeders is een plek waar je je ervaringen als mama kan delen, zonder oordeel. Maar met de kijk van andere mama’s en natuurlijk Eva. Zij heeft een heel fijne mindful kijk op het moederschap en weet met haar raad en ervaring altijd te helpen. Een fijne plek voor mama’s dus die School voor Moeders!

Ervaringen

Wat moeders over mij en mijn begeleiding zeggen.

🌟 Jij hebt mij echt een positieve schop onder mijn kont gegeven!

🌟 Heel mooi waar jij voor staat. Denk dat veel moeders er baat bij hebben!

🌟 Ik sta eindelijk stil bij mezelf.

🌟 Jij bent één van mijn grootste inspiratiebronnen op het gebied van selfcare.

🌟 Mijn ervaring met Eva is zeer prettig. Warme, empatische persoonlijkheid met een luisterend oor.

🌟 Waardevolle tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Wat mij betreft een aanrader!

🌟 Doen! Gun het jezelf. Dit verdient iedere moeder.

ontspannen moeder

"Taking care of yourself is how you take your power back."

Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Contact: eva@deschoolvoormoeders.nl

Scroll naar top